Bij ons uw leaseauto/machine bestellen

Hoe gaat dat in z'n werk?
Op basis van uw wensen kiest u een auto / machine. U vergelijkt verschillende auto’s/machines met elkaar en kiest de beste auto/machine voor uw doelstellingen. Deze past u vervolgens helemaal aan naar uw eigen smaak. U kiest de kleur en de bekleding en u voegt opties en accessoires toe zoals voor een auto navigatie, lichtmetalen velgen, extra airbags, een trekhaak, een panoramadak of een alarm.
Welk pakket past bij u?
Ook kiest u het leasepakket ( full operational of financial ), de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Wilt u winterbanden? Dit kan uiteraard ook.
Uw bestelling afronden
Is uw auto volledig samengesteld, dan kunt u deze opslaan of de samenvatting ervan printen. Deze kunt u via email aan ons toezenden en wij zullen u binnen 3 werkdagen een passende offerte doen toekomen. Wilt u de auto/machine bestellen? Dit doet u door de lease offerte getekend aan ons te retourneren. Mocht u er zelf niet uitkomen dan staat ons team natuurlijk voor u klaar.
Wij pakken het verder op.

Zodra u uw bestelling online heeft afgerond, krijgt u per mail een bevestiging van de bestelling. Ook krijgt u in deze mail de overeenkomst toegestuurd.

Na ontvangst van uw bestelling zullen wij een financiële toetsing uitvoeren. Indien nodig vragen we aanvullende informatie bij u op.

Wanneer de uitslag van de toetsing bekend is, laten we u dit weten. Vervolgens kunt u de overeenkomst ondertekenen en aan ons terugsturen of mailen.

Zodra wij de ondertekende overeenkomst ontvangen hebben, bestellen wij de auto / machine. Meestal kiezen wij de dealer waar de auto/machine besteld wordt. Op deze manier profiteert u van onze schaalvoordelen en inkoopafspraken. De aflevering zal in goed overleg geschieden.

We leveren uw nieuwe auto/machine altijd af met een volle tank, zodat u meteen optimaal gebruikt kunt maken van de auto/machine. Heeft u gekozen voor een leasecontract zonder brandstof, dan ontvangt u na aflevering van de auto/machine een aparte factuur voor deze volle tank.

Wat is inbegrepen?

Alles is geregeld.
Leaset u bij Velps Beheer Leasing, dan kunt u rekenen op een compleet pakket. Alle administratie rondom uw auto nemen wij voor onze rekening. Bij pech of schade, onderhoud en reparaties regelen wij desgewenst ook alles voor u. Wij helpen u snel weer op weg.
Uw aanspreekpunt.
Rijdt u in een auto van Velps Beheer Leasing, dan staat de Berijdersservice dag en nacht voor u klaar. Wij beantwoorden graag al uw vragen.
Reparatie en onderhoud in de buurt.
Is uw auto/machine toe aan onderhoud of moet er iets gerepareerd worden, dan kunt u de auto door een van de door Velps Beheer Leasing geselecteerde leveranciers in uw eigen omgeving laten onderhouden of repareren. Een afspraak inplannen doet u rechtstreeks met de dealer, deze moet contact opnemen met Velps Beheer Leasing alvorens met onderhoud en/of reparatie aan te vangen.
Compleet basispakket bij full operational lease
In het compleet pakket zijn de belangrijkste zaken opgenomen: verzekering, belasting, onderhoud en financiering. In ons compleet pluspakket heeft u ook recht op winterbanden en overige accessoires.

Uitleg lage prijzen.

Velps Beheer Leasing biedt scherpe tarieven omdat;

Er geen uitgebreid en kostbaar verkoopapparaat nodig is, maar u wel ondersteuning krijgt van een enthousiast en professioneel team, voor als u er niet uitkomt

Velps Beheer Leasing heeft meer dan 20 jaar ervaring, dus we weten wat er bij het leasen van auto’s en machines komt kijken

Velps Beheer Leasing maakt gebruik van het netwerk van voorkeursdealers en dus extra scherpe inkoopafspraken maakt – wat voor u een lager tarief betekent

Velps Beheer Leasing werkt uitermate transparant en met zeer korte lijnen

Er zijn geen verborgen kosten.

Geen extra kosten bij aanvraag vervangende tankpas of groene kaart

Vooraf duidelijkheid over de kosten bij eerder inleveren of langer doorrijden

Geen tussentijdse herberekeningen bij een afwijkend jaarkilometrage. Dit wordt verrekend in de eindfactuur

Ervaar zelf hoe laag onze prijzen zijn en bereken direct het leasetarief van uw ideale leaseauto/machine.

Onze leasepakketten

Eenvoudig en overzichtelijk

Leaset u full operationeel via Velps Beheer Leasing, dan heeft u de keuze uit twee leasepakketten. In het compleet pakket is alle basisdienstverlening geregeld. Met het compleet pluspakket krijgt u een nog completere dienstverlening.

Compleet

In het pakket compleet zijn de volgende zaken opgenomen:

Bestelling via een door Velps Beheer Leasing geselecteerde dealer, zodat u profiteert van de inkoopkracht van Velps Beheer Leasing

Reparaties, onderhoud en banden bij door Velps Beheer Leasing geselecteerde leveranciers/dienstverleners

Schadeherstel en glasreparatie bij door Velps Beheer Leasing geselecteerde leveranciers/dienstverleners

Houderschapsbelasting

Verzekering op basis van een WA- en Cascodekking met een eigen risico van 350,- euro

Compleet Plus

Naast de dienstverlening van Compleet pakket, krijgt u met compleet Plus pakket de volgende extra zaken:
SchadeVerzekering inzittenden
Hulpverlening in binnen- en buitenland
Vervangend vervoer bij onderhouds- en schadewerkzaamheden na 24 uur
Winterbandenset met velgen

Bij beide pakketten kunt u ook kiezen voor winterbanden. U rijdt dan altijd veilig op de juiste banden.
De andere bandenset wordt voor u opgeslagen
Wisselkosten zijn inbegrepen
Versleten winterbanden worden bij normaal gebruik onbeperkt vervangen

Een wisselafspraak plant eenvoudig in via de onderhoudende dealer